logo-mobile

Buborékfoci

Foci extrákkal

A bubifoci lényege, hogy a két csapat ember méretű buborékokba öltözve állnak fel a pályára és fociznak - itt azonban nincsenek sárga lapok és büntetők! Cselezz, ütközz, lökd fel az ellenfeleket, pattogj vagy gurulj körbe a pályán: bármit megtehetsz, hogy eljuttasd a labdát a kapuig és megvédd a térfeledet, a buborékok gondoskodnak róla, hogy ne essen bajotok, de annál többet nevessetek!

Szeretnéd kipróbálni a Buborékfocit Budapesten? Megoldjuk! Csak add meg, hogy hányan és mikor szeretnétek focizni, a többit bízd ránk - mindent elintézünk a pályabérléstől a felszerelésen át a labda biztosításáig! Arra viszont készülj, hogy izzasztó játékban lesz részed, úgyhogy mindenképp sportosan öltözz! 

Amellett, hogy a buborékfoci nagyon szórakoztató „sport” elég fárasztó is. A csapatok jellemzően pihennek egy kicsit 10-15 percenként. A focipályák általában kisebbek, mint a csapat létszáma. Így a csapat egy része mindig tud pihenni míg a többiek játszanak,  a pálya így soha nem áll üresen.

A bubifocit garantáltan mindenki élvezni fogja, legyen szó akár csapatépítésről, baráti mérkőzésről vagy osztálykirándulásról! Tökéletes stresszlevezető minden korosztály számára.

Öltözőnk és zuhanyzónk egyelőre nincs, ezért kérünk mindenkit, hogy sportoláshoz megfelelő ruházatban érkezzen! Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a bubifoci amennyire szórakoztató, ugyanannyira fárasztó is. Mivel a focipálya általában kisebb mint amennyi a csapatlétszámból következik, a játékosok két- vagy több menetben cserélődnek. Egy játék 10-15 percig tart, ezután kerül sorra a csapat másik része, majd kezdődik a kör elölről. 

Szabadidőparkunkban nem csak bubifocira van lehetőség. Nálunk többekközt:

A pályabérlés ingyenes! 

Buborékfoci

1 óra

Buborékfoci

6-25 fő

Buborékfoci

1800 Ft/fő

A pályabérlés nálunk most ingyenes!

Fontos:

  • A bubifocinál az alsó korhatár 5 év.
  • Nem javasolt magas vérnyomásban, szívbetegségben vagy egyéb krónikus betegségben szenvedők számára. 
  • Várandósság, ittas vagy bódult állapot kizáró ok!
  • Maximum súly 110 kg.
  • Tilos szöges cipőt vagy egyéb sérülést okozható tárgyat viselni.
  • A minimum létszám 6 fő.
  • A pályán egyszerre 10 fő fér el kényelmesen.

Foglalás

Ha asztalt vagy pályát szeretnél foglalni,
hívj minket bátran vagy írj nekünk egy üzenetet!

Ezt is neked ajánljuk:

busz

Busz: 29 (Tímár utca)

busz

HÉV: H5 (Tímár utca)

busz

1036 Budapest
Árpád fejedelem útja 125.

Nyitva: H-P 10-23
Szo-V 10-01